A tökéletes ízhatásért csakis a legjobb minöségű összetevöket használjuk

Nem csak attól különleges, ami benne van, hanem attól is, ami nincs. Egyedülálló jégkrémeink kizárólag a tiszta címkés, konyhabarát összetevőkből készülnek, mert így az igazi! Termékeink nem tartalmaznak tartósítószert, stabilizátort, mesterséges színezéket vagy pálmaolajat, és kizárólag természetes aromákat használunk. Jégkrémeinket nem pumpáljuk tele levegővel, így minden egyes kanál kevesebb levegőt és több, gazdagabb ízvilágú fagylaltot tartalmaz. Minden gombóc alapja mindössze négy összetevő: tejszín, tej, cukor és tojás. Ezt azután a lehető legváltozatosabb ízekkel tesszük lenyűgözővé.
Vanilla Ingredient

Vanília

A Häagen-Dazs kizárólag valódi Bourbon vaníliarudakból nyeri ki az aromát. A vaníliát adó gyönyörű orchidea Madagaszkár északi tengerparti területén nő, ahol a termőtalaj, az időjárás és a sűrű erdő ideális környezetet teremtenek a vaníliatermesztéshez.
Strawberries and Cream ingredient

Eper

Sok időt (egész pontosan hat évet) töltöttünk azzal, hogy több száz változat között megtaláljuk a legfinomabb eperfajtát. A kézi betakarítás előtt pedig csak hagyjuk, hogy a természet végezze a dolgát.
A stack of chocolate bar squares

Csokoládé

A csokoládéból kizárólag a legjobbat használjuk. És a Häagen-Dazs csak a kivételes összetevőktől lesz különleges.