Egy egyedülálló jégkrém

A Häagen-Dazs 1960 óta készít kiváló minőségű jégkrémet. Az alapítónk, Reuben Mattus célul tűzte ki, hogy a leggondosabban válogatott minőségi alapanyagokból a világ legjobb jégkrémét készítse. Reuben úgy vélte, hogy ha az ember hagyja magát elcsábulni egy gombóc fagyira, akkor annak az élménynek kivételesnek és – szó szerint – minden ízében fenségesnek kell lennie, nem úgy mint az akkoriban kapható egyszerű fagyasztott édességeknek.

Szenvedélye: a kiváló jégkrém

Reuben Mattus kilenc éves korától kezdve a jégkrémek szerelmese volt és egyetlen célja az volt, hogy a felnőttek ízlésének megfelelő selymes, lágy és krémes textúrájú és ízvilágú jégkrémet alkosson. Remek üzleti érzékkel megáldott feleségével, Rose-zal együtt mindössze három – csokoládé, vanília és kávé – alapízzel indították útjára a Häagen-Dazs márkát. Mára a márka 46 különböző ízben kínálja termékeit (és ennyi változat a mi esetünkben még gombócból sem sok). A Häagen-Dazs minden lépése mögött a tökéletességre való szenvedélyes törekvés állt. (Így például hat teljes évig kísérleteztünk, mire megalkottuk a tökéletes eperjégkrémet.)

A tökéletesség iránti szenvedély

Reuben Mattus eredetileg a világ legjobb jégkrémét kívánta megalkotni, és a Häagen-Dazs azóta ugyanezt a filozófiát követi. Meggyőződésünk, hogy mindenki megérdemli, hogy megtapasztalja a kivételes és igazi élvezetet. Ez a vágyunk ösztönöz minket, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk minden fogyasztónknak.

Páratlan élmény

Reuben Mattus 1960-ban elhatározta, hogy olyan jégkrémet készít, amire méltán lehet büszke. Mi pedig büszkén folytatjuk ezt a hagyományt. Egyedülálló jégkrémet készítünk az egyedülálló pillanatokra. Mert hiszünk abban, hogy egy-egy falat élvezet bearanyozza a mindennapokat.